Stadswandeling Breda


Hit The Road kent Breda op haar duimpje en juist daarom kun je zo goed bij ons terecht voor een gezellige, informatieve en vooral onwijs leuke stadswandeling in Breda. 

We bieden momenteel 3 verschillende stadswandelingen aan die dagelijks te boeken zijn tussen 10.00 en 13.30 uur. Deze wandelingen leiden door de authentieke "ambachtsliedenstraat", verschillende kleine winkels en andere (historische) bezienswaardigheden in de Bredase binnenstad.

Dit zijn onze stadswandelingen:

"Buitengewoon Breda"

Laat je verrassen en ontdek met ons de oude, gezellige straatjes en het mooie stadspark in het centrum van Breda. Een authentiek stukje Breda waar de geschiedenis van de Oranjes nog steeds voelbaar is. Proef de sfeer in het Begijnhof en bezoek een oase van rust in de verborgen tuin!

"Hop & Shop"

Breda zit vol met kleine, hippe en niet-alledaagse winkeltjes voor zowel kleding als interieur. Zijn jullie de échte shopaholics? Dan is dit jullie ultieme stadswandeling!

"De Haagdijk"

De Haagdijk, één van de beroemde, historische straten van Breda. Deze straat, die vroeger onderdak bood aan vele ambachtslieden en handelaren is inmiddels versierd met 29 unieke borden met artistieke waarde. Elk met een ander verhaal.